DINER
BITES
Naan/ lookboter/ geitenkaasdip/ dille — 12
Crispy polenta/ crème van Mimolette/ jalapeno — 7
Oester/ karnemelk/ rabarberolie (2pc) — 6
Zuurdesem/ rillette varken/ huisgemaakte pickles — 12
Bitterballen/ mosterd Tierenteyn — 10
PLATS
Lende “Holstein”/ kriel/ hollandaise/ sla — 28
Gebakken zeeduivel/ crème van gerookte aubergine/ courgette/ tomaat/ bisque — 28
Agnolotti/ artisjok/ ricotta — 24
ONLY
AVAILABLE AT LUNCHTIME
OR WEDNESDAY-EVENINGS
Burger + frites + mayo of ketchup — 24
Rundsvlees/ bacon/ cheddar/ tomaat OF
Aubergine/ tomatensalsa/ kruidenmayo
DESSERT
Millefeuille/ framboos/ kardemom — 9
Baskische cheesecake/ rabarber/ zwarte peper — 9
Chocomousse/ olijfolie/ walnoot — 11
Pastel de Nata — 4
De gerechten worden gewisseld naargelang het seizoen; 90% van wat wij serveren is huisgemaakt