DINER




BITES


Naan/ lookboter/ geitenkaasdip/ dille — 12

Crispy polenta/ crème van Mimolette/ jalapeno — 7

Oester/ karnemelk/ rabarberolie (2pc) — 6

Zuurdesem/ rillette varken/ huisgemaakte pickles — 12

Bitterballen/ mosterd Tierenteyn — 10


PLATS


Lende “Holstein”/ kriel/ hollandaise/ sla — 28

Gebakken zeeduivel/ crème van gerookte aubergine/ courgette/ tomaat/ bisque — 28

Agnolotti/ artisjok/ ricotta — 24


ONLY AVAILABLE AT LUNCHTIME
OR WEDNESDAY-EVENINGS


Burger + frites + mayo of ketchup — 24

Rundsvlees/ bacon/ cheddar/ tomaat OF

Aubergine/ tomatensalsa/ kruidenmayo


DESSERT


Millefeuille/ framboos/ kardemom — 9

Baskische cheesecake/ rabarber/ zwarte peper — 9

Chocomousse/ olijfolie/ walnoot — 11

Pastel de Nata — 4

De gerechten worden gewisseld naargelang het seizoen; 90% van wat wij serveren is huisgemaakt